Lirik Guyon Waton - Nelongso Atiku (Cover)


Title : Nelongso Atiku
Artist : Ilux (Guyonwaton)
Songwriter : -
Album : -
Distribution : Ilux

Lirik Nelongso Atiku


ra iling janjine bien
koe ninggal aku ora mikir mikir
tanpo masalah sing ono koe moro ngadoh
gawe ati iki cidro

mili deres banyu moto
ngiringi langkahku ngiklasno awakmu
mungkin iki wes garise
aku kudu pisah tanpo aku ngeroso salah

nelongso atiku nangis ning batinku
koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

mili deres banyu moto
ngiringi langkahku ngiklasno awakmu
mungkin iki wes garise
aku kudu pisah tanpo aku ngeroso salah

nelongso atiku nangis ning batinku
koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

nelongso atiku nangis ning batinku
koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

yen wes ora sayang mending koe ngomong
ojo moro moro ngilang

Baca Juga : Lirik Lagu Guyon Waton - Lungaku