Lirik Lagu Terminal Wonosari - Laddy Wijaya

Lirik Lagu Terminal Wonosari - Laddy Wijaya


Lirik Lady Wijaya - Terminal Wonosari


Title : Terminal Wonosari
Artist : Laddy Wijaya
Songwriter : Priyo s-gnk
Label : Ombi TV

Lirik Terminal Wonosari


batin iki roso wedi
yen sliramu gawe tatu ning ati
sak tenane ati iki ora lilo
sliramu pamit lungo

ning terminal wonosari
tak jaluk sliramu janji
ora bakal golek ganti
mergo aku setyo ngenteni
ngenteni sliramu bali

ombone banyu segoro
ombo tresno sing tak roso
ojo nganti gawe cidro
gawe batin iki loro

aku mung tansah ngugemi
janjimu ning wonosari
aku ora bakal lali
mergo aku tresno tulus lan suci

===INTRO===

sak temene ati iki ora lilo
sliramu pamit lungo

ning terminal wonosari
tak jaluk sliramu janji
ora bakal golek ganti
mergo aku setyo ngenteni
ngenteni sliramu bali

ombone banyu segoro
ombo tresno sing tak roso
ojo nganti gawe cidro
gawe batin iki loro

aku mung tansah ngugemi
janjimu ning wonosari
aku ora bakal lali
mergo aku tresno tulus lan suci

ombone banyu segoro
ombo tresno sing tak roso
ojo nganti gawe cidro
gawe batin iki loro

aku mung tansah ngugemi
janjimu ning wonosari
aku ora bakal lali
mergo aku tresno tulus lan suci
mergo aku tresno tulus lan suci

Baca Juga : Lirik Lagu Laddy Wijaya - Aku Pengen Ketemu

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.