Lirik Anik Arnika - Sejerone Impen


Title : Sejerone Impen
Artist : Anik Arnika
Songwriter : Anik Arnika
Album : Tarling Terbaru 2019
Distribution : Anik Arnika

Lirik Sejerone Impen


ora sewulan dudu rong wulan
jalin hubungan lan sampean
lawase metaunan kisah cinta kita
senyatane sekien sirna

sok ngerasa kangen karna masih demen
ati kelayu pengen ketemu
wis ora kebendung mung tangan bli tepung
sing akhire kula keduhung

manuk dara manuk merpati
sampeaken salam kula iki

angin barat lan angin roji
wis bli kuat nahan rindu iki
najan ketemu sejerone impen
ati bungah bli bakal kelalen

sok ngerasa kangen karna masih demen
ati kelayu pengen ketemu
wis ora kebendung mung tangan bli tepung
sing akhire kula keduhung

manuk dara manuk merpati
sampeaken salam kula iki

angin barat lan angin roji
wis bli kuat nahan rindu iki
najan ketemu sejerone impen
ati bungah bli bakal kelalen

ora sewulan dudu rong wulan
jalin hubungan lan sampean
lawase metaunan kisah cinta kita
senyatane sekien sirna

Baca Juga : Lirik Lagu Dian Anic - Melekan Wadon