Lirik Lagu Melekan Wadon - Dian Anic

Lirik Lagu "Melekan Wadon" dari Dian Anic. Lagu ini di ciptakan oleh Zalle RM. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Melekan Wadon - Dian Anic

Lirik Dian Anic - Melekan Wadon


Title : Melekan Wadon
Artist : Dian Anic
Songwriter : Zalle RM
Album : Tarling Terbaru 2019
Label : TMC Media

Lirik Melekan Wadon


tek rasa kakang wis sejen
0ra sepisan bae
yen ana wong wadon nelpon
kaya bli gelem katon

yen nelpon umpet umpetan
maen rahasiaan
yen cuma batur biasa
kenalaken ning kula
sapa wadone kula rabine
berhak nakonane

lunga bengi
yen esuk nembe katon
alesan melekan bayi
apa melekan wadon

sing bahaya
dudu sih turu bareng
sing luwih bahaya
yen wis melekan bareng

yen nelpon umpet umpetan
maen rahasiaan
yen cuma batur biasa
kenalaken ning kula
sapa wadone kula rabine
berhak nakonane

lunga bengi
yen esuk nembe katon
alesan melekan bayi
apa melekan wadon

sing bahaya
dudu sih turu bareng
sing luwih bahaya
yen wis melekan bareng

tek rasa kakang wis sejen
0ra sepisan bae
yen ana wong wadon nelpon
kaya bli gelem katon

yen nelpon umpet umpetan
maen rahasiaan
yen cuma batur biasa
kenalaken ning kula
sapa wadone kula rabine
berhak nakonane

Baca Juga : Lirik Lagu Dian Anic - Kulit Ketemu Kulit