Lirik Lagu Sawangen Atiku - Yuni Lida Ft. Kang Herry

Lirik Lagu "Sawangen Atiku" dari Yuni Lida. Lagu ini di ciptakan oleh Kang Herry. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Sawangen Atiku - Yuni Lida Ft. Kang Herry

Lirik Yuni Lida & Kang Herry - Sawangen Atiku


Title : Sawangen Atiku
Artist : Kang Herry Feat Yuni Lida
Songwriter : Kang Herry
Album : Single
Label : Duta Nirwana

Lirik Sawangen Atiku


sawangen mripatku sing nembus atimu
sawangen rosoku sing mrasuk kalbumu
opo kowe ra keroso yen aku tresno sliramu

rino wengi sing tak impi
parak isuk aku tangi
yo mung kowe tetep sing tak anti anti

senajan sliramu sing adoh rogoku
senajan aku mung biso nulis nang buku
nanging aku ora biso nglalek’ake esemu

sakben sore aku nangis
sakben wengi aku nulis
kabeh tak simpen nanging aku ora lamis

sak bendino aku kelingan
naliko ketemu pandang
roso atiku nganti ngelayang layang

aku njaluk marang sliramu
sing dadi padang atimu
sawangen sawangen sawangen
marang tresnoku

senajan sliramu sing adoh rogoku
senajan aku mung biso nulis nang buku
nanging aku ora biso nglalek’ake esemu

sakben sore aku nangis
sakben wengi aku nulis
kabeh tak simpen nanging aku ora lamis

sak bendino aku kelingan
naliko ketemu pandang
roso atiku nganti ngelayang layang

aku njaluk marang sliramu
sing dadi padang atimu
sawangen sawangen sawangen
marang tresnoku

wis tak sawang kowe cah ayu
wis tak tompo gede tresnamu
tak simpen ono njero atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Kang Herry & Yuni Lida - Suwarti 2