Lirik Lagu Pisah Turu - Happy Asmara

Lirik Lagu "Pisah Turu" dari Happy Asmara. Lagu ini di ciptakan oleh Koming. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pisah Turu - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Pisah Turu


Title : Pisah Turu
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Koming
Album : Star Band Vol. 2
Label : DD Star Record

Lirik Pisah Turu


ku nyanyikan lagu
gawe pengobat rindu
ku bayangkan kamu
ono ning sandingku

setahun yang lalu
kowe ninggalno aku
mengejar mimpimu
aku rindu

mugiyo kowe inget aku

saiki dewe pisah turu
sepi rasane atiku tanpo kowe
rino lan wengi tansah bimbang
wedi kelangan kowe

naliko dewe pisah turu
pikirku tansah ngelayung mikir kowe
wediku ono sing ngancani
saben anggonmu turu

bingung njogoni tresno iki ngantine bali
tansah ngugemi janji suci
mergo aku ra biso yen kelangan sliramu
senadyan dewe pisah turu

ku nyanyikan lagu gawe pengobat rindu
ku bayangkan kamu ono ning sandingku
setahun yang lalu kowe ninggalno aku
mengejar mimpimu, aku rindu

saiki dewe pisah turu
sepi rasane atiku tanpo kowe
rino lan wengi tansah bimbang
wedi kelangan kowe

naliko dewe pisah turu
pikirku tansah ngelayung mikir kowe
wediku ono sing ngancani
saben anggonmu turu

saiki dewe pisah turu
sepi rasane atiku tanpo kowe
rino lan wengi tansah bimbang
wedi kelangan kowe

naliko dewe pisah turu
pikirku tansah ngelayung mikir kowe
wediku ono sing ngancani
saben anggonmu turu

bingung njogoni tresno iki ngantine bali
tansah ngugemi janji suci
mergo aku ra biso yen kelangan sliramu
senadyan dewe pisah turu

ku nyanyikan lagu gawe pengobat rindu
ku bayangkan kamu ono ning sandingku
mugiyo kowe inget aku

Baca Juga : Lirik Lagu Happy Asmara - Amergo Sayang