Lirik Lagu Ra Nduweni - Vera Artista

Lirik Lagu "Ra Nduweni" dari Vera Artista. Lagu ini di ciptakan oleh R. Husin Albana. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ra Nduweni - Vera Artista

Lirik Vera Artista - Ra Nduweni


Title : Ra Nduweni
Artist : Vera Artista
Songwriter : R. Husin Albana
Album : Single
Label : Kaisar Records

Lirik Ra Nduweni


cobo rungokno sworo atiku
mergo abot nyonggo pisah karo sliramu
eling semono isih bebarengan
nanging saiki wes ganti crito kabeh tresnamu

nangis ning atiku eling nelongso rasane
naliko kudu melepas lungomu
nrimo kudu pisah naliko isih sayang
nyapo ketemu yen akhire ra biso sesandingan

saiki amung tak kangeni
nanging ora biso nduweni
tansah tak eling ning njero ati
manggon soyo jeru sliramu

saiki amung tak kangeni
nanging ora biso nduweni
nadyan ngelalekne jenengmu
nanging soyo kepatri tresnamu

aku iseh ora iso nglalekake sliramu
nadyan ora biso nduweni rogomu lan tresnomu
nelongsone ati garise kudu nerimo perpisahan lan lungamu
opo tresno ra kudu nduweni lan nyanding sliramu

cobo rungokno sworo atiku
mergo abot nyonggo pisah karo sliramu
eling semono isih bebarengan
nanging saiki wes ganti crito kabeh tresnamu

nangis ning atiku eling nelongso rasane
naliko kudu melepas lungomu
nrimo kudu pisah naliko isih sayang
nyapo ketemu yen akhire ra biso sesandingan

saiki amung tak kangeni, nanging ora biso nduweni
tansah tak eling ning njero ati, manggon soyo jeru sliramu
saiki amung tak kangeni, nanging ora biso nduweni
nadyan ngelalekne jenengmu, nanging soyo kepatri tresnamu

Baca Juga : Lirik Lagu Salsa Kirana - Konco Opo Rabi