Lirik Lagu Ra Bisa Nyawiji - Ipa Hadi Sasono


Lirik Lagu Ra Bisa Nyawiji - Ipa Hadi Sasono

Lirik Ipa Hadi Sasono - Ra Biso Nyawiji


Title : Ra Bisa Nyawiji
Artist : Ipa Hadi Sasono
Songwriter : Ipa Hadi Sasono
Distribution : Ipa Hadi Sasono

Lirik Ra Bisa Nyawiji


loro rasane ati di gawe gelo
mergo sliramu tego ninggalke tresno
loro atiku atiku keloro loro
mbrebes eluh mbrebes eluh aneng pipiku

ajur rasane ati sing mbok larani
ajur rasane atiku sing nresnani
nresnani ndiko ndiko sing paling tak tresno
nanging ndiko tego ninggal aku mergo wong liyo

tulung rungokno aku
njerit tangis ning batinku
mergo sliramu tego ninggalke aku

tulung rungakno
rungokno tangising ati
nangis atiku mergo mbok larani

nanging aku amung biso
mbuktekke katresnanku
kang suci soko njero ati
katresnan iki

tulung rungokno aku
njerit tangis ning batinku
mergo sliramu tego ninggalke aku

tulung rungakno
rungokno tangising ati
nangis atiku mergo mbok larani

nanging aku amung biso
mbuktekke katresnanku
kang suci soko njero ati
katresnan iki
ho .. oo ..
ho .. oo ..
ra bisa nyawiji

Baca Juga : Lirik Lagu Ipa Hadi Sasono - Kebacut Tresno