Lirik Lagu Kebacut Tresna - Ipa Hadi Sasono


Lirik Lagu Kebacut Tresna - Ipa Hadi Sasono

Lirik Ipa Hadi Sasono - Kebacut Tresno


Title : Kebacut Tresna
Artist : Ipa Hadi Sasono
Songwriter : Ipa Hadi Sasono
Distribution : Ipa Hadi Sasono

Lirik Kebacut Tresna


kebacut wes kebacut
nandang loro mring sliramu
kowe kondo kondo tresno
loro loro atiku loro

kowe tego ninggal aku
mergo wong liyo
kowe tego ninggal aku
sing kebacut tresno

nelongso atiku nelongso
mergo sliramu wong ayu
kowe cidro marang tresno
loro loro atiku loro

kowe tego ninggal aku
mergo wong liyo
kowe tego ninggal aku
sing kebacut tresno

===INTRO===

loro pancen loro
nanging kabeh wes bacut cidro
marang tresnaku sing tak bangun
tresno suci kang mbok blenjani

gelo nanging gelo
nanging ikhlas sak jroning dodo
aku ndedungo marang gusti
mugo biso uripmu nyawiji

uripmu nyawiji
uripmu nyawiji

Baca Juga : Lirik Lagu Ipa Hadi Sasono - Wong Ayu