Lirik Lagu Gagal Rabi - Via Vallen

Lirik Lagu "Gagal Rabi" dari Via Vallen. Lagu ini di ciptakan oleh Bayu G2B. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Gagal Rabi - Via Vallen

Lirik Via Vallen - Gagal Rabi


Title : Gagal Rabi
Artist : Via Vallen
Songwriter : Bayu G2B
Label : Milady Records

Lirik Gagal Rabi


wes kadung lamaran, nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno

getun rasane yen pas lagi kelingan
tresno sing tak karepke kini tinggal kenangan
kari ngenteni tanggale dewe rabi
kowe malah mbatalke, gawe tatune ati

wes kadung lamaran, nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno

jane aku kurang opo tiwas ku ngekeki tresno
lamaranmu wes tak tompo, pas meh rabi kowe lungo
undangan wes tak sebarke, cincin kawin tak siapke
malah tekan dinane kowe tega mbatalke
yen ra gelem tak rabi mending ngomong ket wingi
ojo ngek’i janji sing ra biso mok lakoni
yen wes ngene iki aku kudu piye
wes kebacut yakin eh jebul dodo jodone

wes kadung lamaran, nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno

opo salahku nganti kowe ninggalke aku
gawe tatu ning atiku, mupuske roso tresnoku

wes kadung lamaran, nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno

wes kadung lamaran, nyebarke undangan
jebul malah ra sido lungguh ning pelaminan
ngopo kowe tego medot tali asmoro
demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno
demi tresno sing liyo aku mbok tinggalno

Baca Juga : Lirik Lagu Via Vallen - Akhir Cinta