Lirik Lagu Ojo Keliru (Jangan Salah Menilai) - Didi Kempot

Lirik Lagu "Ojo Keliru" dari Didi Kempot ini di ciptakan oleh Wences Laus Maria. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ojo Keliru (Jangan Salah Menilai) - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Ojo Keliru


Title : Ojo Keliru (Jangan Salah Menilai)
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Wences Laus Maria
Lyric : Didi kempot
Label : Global Musik Era Digital

Lirik Lagu Ojo Keliru (Jangan Salah Menilai)


Mungkin wis ono wong liyane
Ning aku ra ngerti karepmu piye
Nanging kowe ra tau percoyo
Marang awakku seprene sing isih setyo

Ojo mung nyalahke awakku
Senajan aku meneng ning ora turu
Jero tak simpen jroning uripku
Neng jero ati sing ono yo mung jenengmu

Sayang
Nengopo seprene ora percoyo mring aku
Tulus roso tresnaku kabeh mung kanggo sliramu

Sayang
Umpomo kowe ngerti jerone atiku
Mesti kowe biso ngerti
Raono wong liyo sing neng atiku

Ojo mung nyalahke awakku
Senajan aku meneng ning ora turu
Jero tak simpen jroning uripku
Neng jero ati sing ono yo mung jenengmu

Sayang
Nengopo seprene ora percoyo mring aku
Tulus roso tresnaku kabeh mung kanggo sliramu

Sayang
Umpomo kowe ngerti jerone atiku
Mesti kowe biso ngerti
Raono wong liyo sing neng atiku

Mesti kowe biso ngerti
Raono wong liyo sing neng atiku

Baca Juga : Lirik Lagu Aku Ngerti Kowe - Didi Kempot

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053