Lirik Lagu Medot Roso - Dian Marshanda

Lagu "Medot Roso" dari Dian Marshanda ini di ciptakan oleh Sonny Athena. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Medot Roso - Dian Marshanda

Title : Medot Roso
Artist : Dian Marshanda
Songwriter : Sonny Athena
Arr. : Mr. Sonny Athena
Album : Tembang Asmoro Vol 6
Label : Aini Record

Lirik Lagu Medot Roso


Angenku ngelamun mikir jeroning kalbu
Roso katresnanku iki pancen keliru
Sliramu pepujanku sinimpen ning atiku
Nanging sak nyatane wes ono sing nduwe

Loro pancen loro
Abot jroning dodo
Nanging aku kudu lilo

Medot roso iki kanti ngucap janji
Senadyan perih nanging tetep tak lakoni
Ngilangake sliramu soko jeroning ati
Kanggo selawase ora bakal bali

Angenku ngelamun mikir jeroning kalbu
Roso katresnanku iki pancen keliru
Sliramu pepujanku sinimpen ning atiku
Nanging sak nyatane wes ono sing nduwe

Loro pancen loro
Abot jroning dodo
Nanging aku kudu lilo

Medot roso iki kanti ngucap janji
Senadyan perih nanging tetep tak lakoni
Ngilangake sliramu soko jeroning ati
Kanggo selawase ora bakal bali

Medot roso iki kanti ngucap janji
Senadyan perih nanging tetep tak lakoni
Ngilangake sliramu soko jeroning ati
Kanggo selawase ora bakal bali

Baca Juga : Lirik Lagu Bojo Cino - Dian Marshanda