Lirik Lagu Bojo Cino - Dian Marshanda

Mbiyen cita citaku Kepingin nduwe bojo cino Saiki uwes keturutan Bojoku cino teko Jombang Uwes jangkep setahun aku dadi bojone Senajan esuk sore mangan mung lawuh tempe Ning ati iki ayem rasane... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Bojo Cino - Dian Marshanda


Title : Bojo Cino
Artis : Dian Marshanda
Songwriter : Poer Brigade
Album : Nirwana Campur Sari - Edisi Koplo Patrol
Label : DD Star Record

Lirik Bojo Cino


Mbiyen cita citaku
Kepingin nduwe bojo cino
Saiki uwes keturutan
Bojoku cino teko Jombang

Uwes jangkep setahun aku dadi bojone
Senajan esuk sore mangan mung lawuh tempe
Ning ati iki ayem rasane

Nanging kok soyo suwe
Yen tak rasak rasakne
Tambah suwe lha kok koyo ngene

Sembarang kalir perhitungan
Yen blonjo kudu nggowo cathetan
Senajan brambang bawang uyah trasi lombok abang
Yen butuh kudu ono laporan

Ono susahe lan ono senenge nduwe bojo cino
Mbendino di tinggal kerjo nanging atiku lilo
Mugo biso urip mulyo

Ono susahe lan ono senenge nduwe bojo cino
Mbendino di tinggal kerjo nanging atiku lilo
Mugo biso urip mulyo

INTRO

Sembarang kalir perhitungan
Yen blonjo kudu nggowo cathetan
Senajan brambang bawang uyah trasi lombok abang
Yen butuh kudu ono laporan

Ono susahe lan ono senenge nduwe bojo cino
Mbendino di tinggal kerjo nanging atiku lilo
Mugo biso urip mulyo

Baca Juga : Lirik Lagu Lintang - Dian Marshanda

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053