Lirik Lagu Kuciwo - Ikke Lourentya

Lirik Lagu "Kuciwo" dari Ikke Lourentya. Lagu ini di ciptakan oleh Arya Satria / Netta Zanetta. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kuciwo - Ikke Lourentya

Lirik Ikke Lourentya - Kuciwo


Title : Kuciwo
Artist : Ikke Lourentya
Songwriter : Arya Satria / Netta Zanetta
Label : SR Pro

Lirik Lagu Kuciwo


Nelongso atiku kuciwo atiku
Sak wise krungu sak tenane tembungmu
Janji tak ugemi nganti saiki
Nyatane sliramu manut wong tuamu

Kadung tak percoyo kadung tak niati
Tresno suci muspro saiki
Aku pancen wong ra duwe bedo adoh kahanane
Aku lan sliramu ra pantes kondone romo lan ibumu

Yen pancen sliramu setyo
Ora perduli marang bondo dunyo
Yen sliramu pancen wes tresno
Ora bakal percoyo karo wong liyo

Nanging nyatane susah sing tak rasakne
Mergo sliramu ora podo karo janjimu

Nelongso atiku kuciwo atiku
Sak wise krungu sak tenane tembungmu
Janji tak ugemi nganti saiki
Nyatane sliramu manut wong tuamu

Kadung tak percoyo kadung tak niati
Tresno suci muspro saiki
Aku pancen wong ra duwe bedo adoh kahanane
Aku lan sliramu ra pantes kondone romo lan ibumu

Yen pancen sliramu setyo
Ora perduli marang bondo dunyo
Yen sliramu pancen wes tresno
Ora bakal percoyo karo wong liyo

Nanging nyatane susah sing tak rasakne
Mergo sliramu ora podo karo janjimu

Baca Juga : Lirik Lagu Ora Ono Sing Liyane - Arya Satria ft Ikke Lourentya

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053