Lirik Lagu Angge Angge Orong Orong - Nogling S. feat Vivi Rosalita

Angge angge orong orong Ora melok nggawe melok momong Nemu rondo randane ompong Nduwe anak sak gede kingkong... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Angge Angge Orong Orong - Nogling S. feat Vivi Rosalita

Song title : Angge Angge Orong Orong
Songwriter : Jhony Sayekti & Ragil SB
Artist / Vocal : Nogling S. feat Vivi Rosalita
Genre : Dangdut
Album : Tembang Cinta Dandut Koplo
Publisher / Distribution : Rajawali Musik

Lirik Lagu Angge Angge Orong Orong


Lk :
Netes banyune moto
Aku nangis ketiban ondho
Rondo tak kiro perawan
Bareng wis kawin anake sak kandang

Pr :
Pancen aku wis rondo
Rondo tuo anakku limo
Nanging aku sih biso
Di wolak walik koyo nggoreng telo

Sapi lanang larang regane mas
Anak limo bedo bapak'e

Lk :
Angge angge orong orong
Ora melok nggawe melok momong
Nemu rondo randane ompong
Nduwe anak sak gede kingkong

Lk :
Angge angge orong orong
Ora melok nggawe melok momong
Pr :
Anak limo akeh ragate
Penting mbok’e akeh tirakate

INTRO

Lk :
Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Pr :
Amplop'e akeh tenan
Entuk duit karung karungan
Wong sing podo kondangan
Nganti akeh sing podo kelangan

Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

Lk :
Angge angge orong orong
Ora melok nggawe melok momong
Entuk rondo anak'e limo
Ngumpul bareng turu neng kloso

Lk :
Angge angge orong orong
Ora melok nggawe melok momong
Pr :
Tuku pitik karo anak'e
Kabeh kuwi dadi resikone

INTRO

Lk :
Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Pr :
Amplop'e akeh tenan
Entuk duit karung karungan
Wong sing podo kondangan
Nganti akeh sing podo kelangan

Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

Lk :
Angge angge orong orong
Ora melok nggawe melok momong
Nemu rondo randane ompong
Nduwe anak sak gede kingkong

Lk :
Angge angge orong orong
Ora melok nggawe melok momong
Pr :
Tuku pitik karo anak'e
Kabeh kuwi dadi resikone

Lk :
Angge angge orong orong
Ora melok nggawe melok momong
Entuk rondo anak'e limo
Ngumpul bareng turu neng kloso

Lk :
Angge angge orong orong
Ora melok nggawe melok momong
Pr :
Anak limo akeh ragate
Penting mbok’e akeh tirakate

Baca Juga : Lirik Lagu Katresnan Sejati - Nogling S feat Titis Alisya

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053