Song title : Angge Angge Orong Orong
Songwriter : Jhony Sayekti & Ragil SB
Artist / Vocal : Nogling S. feat Vivi Rosalita
Genre : Dangdut
Album : Tembang Cinta Dandut Koplo
Publisher / Distribution : Rajawali Musik

Lirik Lagu Angge Angge Orong Orong


Lk :
Netes banyune moto
Aku nangis ketiban ondho
Rondo tak kiro perawan
Bareng wis kawin anake sak kandang

Pr :
Pancen aku wis rondo
Rondo tuo anakku limo
Nanging aku sih biso
Di wolak walik koyo nggoreng telo

Sapi lanang larang regane mas
Anak limo bedo bapak'e

Lk :
Angge angge orong orong
Ora melok nggawe melok momong
Nemu rondo randane ompong
Nduwe anak sak gede kingkong

Lk :
Angge angge orong orong
Ora melok nggawe melok momong
Pr :
Anak limo akeh ragate
Penting mbok’e akeh tirakate

INTRO

Lk :
Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Pr :
Amplop'e akeh tenan
Entuk duit karung karungan
Wong sing podo kondangan
Nganti akeh sing podo kelangan

Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

Lk :
Angge angge orong orong
Ora melok nggawe melok momong
Entuk rondo anak'e limo
Ngumpul bareng turu neng kloso

Lk :
Angge angge orong orong
Ora melok nggawe melok momong
Pr :
Tuku pitik karo anak'e
Kabeh kuwi dadi resikone

INTRO

Lk :
Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Pr :
Amplop'e akeh tenan
Entuk duit karung karungan
Wong sing podo kondangan
Nganti akeh sing podo kelangan

Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

Lk :
Angge angge orong orong
Ora melok nggawe melok momong
Nemu rondo randane ompong
Nduwe anak sak gede kingkong

Lk :
Angge angge orong orong
Ora melok nggawe melok momong
Pr :
Tuku pitik karo anak'e
Kabeh kuwi dadi resikone

Lk :
Angge angge orong orong
Ora melok nggawe melok momong
Entuk rondo anak'e limo
Ngumpul bareng turu neng kloso

Lk :
Angge angge orong orong
Ora melok nggawe melok momong
Pr :
Anak limo akeh ragate
Penting mbok’e akeh tirakate

Baca Juga : Lirik Lagu Katresnan Sejati - Nogling S feat Titis Alisya

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.