Lirik Lagu Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo - Dina Cinderella

Lirik Lagu Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo - Dina Cinderella


Lirik Dina Cinderella - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo


Title : Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
Artist : Dina Cinderella
Album : Single
Distribution : Duta Gramedia

Lirik Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo


Biyen kowe nate janji
Nanging sak iki hlakok mbok blenjani
Opo to sebabpe iki
Kowe lan aku ora di restui

Tresnoku marang sliramu
Nganti sak iki ora oleh restu
Lilo aku ra lilo awakmu sak iki
Di sanding wong liyo

Tresnaku kepenggak wong tuwo
Kepenggak mergo itungan jowo
Lilakno kudu tak lilakno
Amergo tresno ra biso di pekso

Tresnaku kepenggak wong tuwo
Kepenggak mergo itungan jowo
Lilakno kudu tak lilakno
Amergo tresno ra biso di pekso

Tresnaku kepenggak wong tuwo
Kepenggak mergo itungan jowo
Lilakno kudu tak lilakno
Amergo tresno ra biso di pekso

Baca Juga : Lirik Lagu Tresno Kalingan Negoro

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.