Lirik Lagu Tresno Kalingan Negoro - Arya Satria ft Happy Asmara

Lirik Lagu "Tresno Kalingan Negoro" dari Arya Satria & Happy Asmara. Lagu ini di ciptakan oleh Arya Satria. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tresno Kalingan Negoro - Arya Satria ft Happy Asmara

Lirik Arya Satria & Happy Asmara - Tresno Kalingan Negoro


Judul Lagu : Tresno Kalingan Negoro
Penyanyi : Arya Satria feat Happy Asmara
Ciptaan : Arya Satria
Genre : Pop Java

Lirik Tresno Kalingan Negoro


Lk :
Sayang sigarane jiwoku
Rungokno lirih sworoku
Senajan amung liwat layang sworo
Lahir tulus soko atiku

Pr :
Sayang aku sing ning kene
Senajan adoh karo sliramu
Sworomu biso gawe ayeme atiku
Tembang tresnamu dadi panglipure atiku

Ho... ooo... Ha... aaa...
Ho... ooo... Ha... aaa...
Ho... ooo... Ho... ooo...
Ho... ooo... Ho... ooo...

Lk :
Wulan tahun lan wektu
Pancen dadi watese rogo
Nanging ora ngurangi
Roso tresnaku marang sliramu

Pr :
Senajan tresno kalingan negoro
Ora bakal ngilangi roso lan setyo
Senajan tresno kalingan negoro
Atiku iki ora bakal suloyo

Lk :
Sayang sigarane jiwoku
Rungokno lirih sworoku
Senajan amung liwat layang sworo
Lahir tulus soko atiku

Pr :
Sayang aku sing ning kene
Senajan adoh karo sliramu
Sworomu biso gawe ayeme atiku
Tembang tresnamu dadi panglipure atiku

Ho... ooo... Ha... aaa...
Ho... ooo... Ha... aaa...
Ho... ooo... Ho... ooo...
Ho... ooo... Ho... ooo...

Lk :
Wulan tahun lan wektu
Pancen dadi watese rogo
Nanging ora ngurangi
Roso tresnaku marang sliramu

Pr :
Senajan tresno kalingan negoro
Ora bakal ngilangi roso lan setyo
Senajan tresno kalingan negoro
Atiku iki ora bakal suloyo

Pr : Sabarlah sayang aku akan pulang
Lk : Sayang aku menunggumu
Pr : Sabarlah sayang aku akan pulang
Lk : Sayang aku menunggumu