Lirik Lagu Kinanti Sandung Sl. Mayuro - Sangga Buana

Lirik Lagu Kinanti Sandung Sl. Mayuro - Sangga Buana

Lirik Sangga Buana - Kinanti Sandung Sl. Mayuro


Title : Kinanthi Sandhung Sl. Mayuro
Artist : Sangga Buana
Album : Campur Sari Mat Matan Sangga Buana
Label : Teta Record

Lirik Kinanthi Sandhung Sl. Mayuro


Siwi noto raha pepegate cipto
Kanjeng Gusti
Sudi wirojo pinutro
Yenyem tilem duh mas ingsun

Siji pating tilem sari
Kumelene srupet temen
Manis manise tinembe
Memalat gayuh wardoyo
Ing griyo lumanter titir

Talen mung mangayun ayun
Parentah saendo gending
Subadyo mangrurah sekar
Kang dumunung anengreni
Niro sun inggaring krono
Amung kondo seh ing naki

Baca Juga : Lirik Lagu Manis - Sangga Buana

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.