3 Des 2017


Judul Lagu : Mbukak Jaitan
Ciptaan : Irawan Firmansyah
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut

Lirik Mbukak Jaitan - Via Vallen


Tatu mbeset ati iki
Banyu moto deres mili ing pipi
Yen ngelingi lakon uripku iki
Ra pisan pindo di loro ati

Ambyar saiki wis ambyar
Janji tresno amung dadi kenangan
Duduhono salahku iki opo
Kowe tego mentolo medotne tresno

Loro sewu dadi siji
Ning njero ati
Kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
Tapi balesane njerukno tatu ati

INTRO

Loro sewu dadi siji
Ning njero ati
Kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
Tapi balesane njerukno tatu ati

Loro sewu dadi siji
Ning njero ati
Kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
Tapi balesane njerukno tatu ati
Tapi balesane njerukno tatu ati