11 Nov 2017


Judul Lagu : Nasib e Wong Ra Duwe
Ciptaan : -
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut

Lirik Nasib e Wong Ra Duwe - Via Vallen


Nasibe wong ra nduwe di ece karo kancane
Nelongso abot kahanane
Saiki aku rekoso nanging sregep lehku ndungo
Aku percoyo uripku biso mulyo

Urip neng alam ndunyo mung dinggo sementoro
Kabeh kuwi amung titipan soko sing Kuoso
Ono sing berlimpah arto lan sing urip rekoso
Nanging sak tenane menungso kuwi kabeh podo

Opo iki nasibe wong ra nduwe
Neng ndi wae nggone uripe mesti di ece
Nanging aku percoyo Gusti Alloh mboten sare
Sabar lan sregep ibadah ben padang dalane

Opo salahe nek aku wong ra nduwe
Aku pancen kere nanging ojo mbok ece
Aku ra ngganggu kowe ora tau njaluk kowe
Mergo aku sregep nyambut gawe

Nasibe wong ra nduwe di ece karo kancane
Nelongso abot kahanane
Saiki aku rekoso nanging sregep lehku ndungo
Aku percoyo uripku biso mulyo

Tak tompo sak ikhlase opo sing wis dadi kahanane
Wong ora nduwe aku rapopo
Nanging ojo nganti dewek cilik ati
Percoyo kabeh kuwi ono dalane

Urip mung sepisan kudu dipikir tenanan
Ben awakke dewe isih duwe masa depan
Ojo lali nyuwun pangestune Gusti pangeran
Insya Alloh kabeh dungone dewe di kabulkan

Saiki dewe pancen isih dadi wong ndalan
Sopo ngerti sesuk iso dadi juragan
Asal ora tau kesel ngadepi kahanan
Jujur lan sabar kuwi kuncine kesuksesan

Nasibe wong ra nduwe di ece karo kancane
Nelongso abot kahanane
Saiki aku rekoso nanging sregep lehku ndungo
Aku percoyo uripku biso mulyo

Nasibe wong ra nduwe di ece karo kancane
Nelongso abot kahanane
Saiki aku rekoso nanging sregep lehku ndungo
Aku percoyo uripku biso mulyo
Aku percoyo uripku biso mulyo