Lirik Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan


Judul Lagu : Kowe Lan Kenangan
Penyanyi : Nella Kharisma
Ciptaan : Danang Danzt & Intan Rahma
Genre : Dangdut

Lirik Kowe Lan Kenangan


Ra biso lali
Mung tansah kelingan
Karo kowe sing tak tresno
Ninggalke kenangan

Kabeh dadi impenku
Koyo biyen bareng mlaku
Nyambung katresnan iki
Mungkin kowe wis ra sudi

Terusno lakumu
Dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal
Nemokke dalanmu

Ngopo biyen kowe teko
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balasan tresno
Nanging mung mbok sio sio

Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi
Mung tok nggo nglarani aku

Terusno lakumu
Dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal
Nemokke dalanmu

Mungkin wis dadi
Takdire Gusti
Biso nyawang kowe nanging
Tanpo biso nduweni

Kabeh dadi impenku
Koyo biyen bareng mlaku
Nyambung katresnan iki
Mungkin kowe wis ra sudi

Terusno lakumu
Dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal
Nemokke dalanmu

Ngopo biyen kowe teko
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balasan tresno
Nanging mung mbok sio sio

Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi
Mung tok nggo nglarani aku

Ngopo biyen kowe teko
Yen akhire arep lungo
Ngarepke balasan tresno
Nanging mung mbok sio sio

Pancen lantip pikiranmu
Pancen luwes omonganmu
Nanging opo kabeh kuwi
Mung tok nggo nglarani aku

Baca Juga » Lirik Lagu Tombo Kangen - Nella Kharisma