30 Des 2017

Judul Lagu : Tombo Kangen
Ciptaan : R. Husein Albana
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Tombo Kangen - Nella Kharisma


Saben wektu tansah kangen sliramu
Ing rino wengi tak angen tresnomu
Wuyung tansah ngelayung keronto pengen ketemu
Ben wayah sliramu tak tunggu

Ora kroso tumetes eluhku
Kang dadi saksi bukti tresnoku
Wuyung tansah ngelayung nyonggo abot kangenku
Mung biso tak aras ayangmu

INTRO

Tombone ati kangen iki amung ketemu
Ora mung angen ngamboroku marang sliramu
Sing tak jaluk tetep sumunaro tresnomu
Mustikaning tresno amung setyo

Ora kroso tumetes eluhku
Kang dadi saksi bukti tresnoku
Wuyung tansah ngelayung nyonggo abot kangenku
Mung biso tak aras ayangmu

Tombone ati kangen iki amung ketemu
Ora mung angen ngamboroku marang sliramu
Sing tak jaluk tetep sumunaro tresnomu
Mustikaning tresno amung setyo

Tombone ati kangen iki amung ketemu
Ora mung angen ngamboroku marang sliramu
Sing tak jaluk tetep sumunaro tresnomu
Mustikaning tresno amung setyo

Baca Juga : Lirik Lagu Kedanan - Nella Kharisma