Lirik Lagu Suket Teki - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Suket Teki" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Didi Kempot. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Suket Teki - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Suket Teki


Judul Lagu : Suket Teki
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Suket Teki


Aku tak sing ngalah
Trimo mudur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra iso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe suwe sopo wonge seng betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra iso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe suwe sopo wonge seng betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra iso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe suwe sopo wonge seng betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki