Lirik Lagu Sing Sanggup - Nella Kharisma

Sing sanggup isun yo sing sanggup Ring dunyo urip tanpo nyawang riko Sing sanggup isun sing sanggup Adoh ambi riko... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Sing Sanggup - Nella Kharisma


Judul Lagu : Sing Sanggup
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma ft Mahesa
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Sing Sanggup - Nella Kharisma ft Mahesa


Lk :
Sing sanggup isun nyonggo
Batin hang nelongso
Mergo welas riko nong wong liyo

Gampang dung ngumbar janji
Nyatane mung ngapusi
Riko gawe isun kesekso

INTRO

Pr :
Sing sanggup isun yo sing sanggup
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko
Sing sanggup isun sing sanggup
Adoh ambi riko

Sing sanggup isun yo sing sanggup
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko
Sing sanggup isun sing sanggup
Welas yo mung riko

Lk :
Sing sanggup isun nyonggo
Batin hang nelongso
Mergo welas riko nong wong liyo

Gampang dung ngumbar janji
Nyatane mung ngapusi
Riko gawe isun kesekso

INTRO

Pr :
Sing sanggup isun yo sing sanggup
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko
Sing sanggup isun sing sanggup
Adoh ambi riko

Sing sanggup isun yo sing sanggup
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko
Sing sanggup isun sing sanggup
Welas yo mung riko

Sing sanggup isun yo sing sanggup
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko
Sing sanggup isun sing sanggup
Adoh ambi riko

Sing sanggup isun yo sing sanggup
Ring dunyo urip tanpo nyawang riko
Sing sanggup isun sing sanggup
Welas yo mung riko