Lirik Lagu Lalekno Baen - Nella Kharisma

Sing nyongko pungkasane Rusak atinisun Wis ping piro baen Riko ngejur batin iki... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Lalekno Baen - Nella Kharisma


Judul Lagu : Lalekno Baen
Ciptaan : Prima Hp
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Lalekno Baen - Nella Kharisma


Sing nyongko pungkasane
Rusak atinisun
Wis ping piro baen
Riko ngejur batin iki

Wis cukup riko gawe
Ajur urip isun
Sak wise riko
Ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki

Lalekno baen isun
Teko urip riko
Kerono riko wis
Ono pilihan liyo

Tinggalen isun ring kene
Peluken larene
Myakne isun hang nyawang
Masio eluh banyu moto mili getih

INTRO

Sing nyongko pungkasane
Rusak atinisun
Wis ping piro baen
Riko ngejur batin iki

Wis cukup riko gawe
Ajur urip isun
Sak wise riko
Ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki

Lalekno baen isun
Teko urip riko
Kerono riko wis
Ono pilihan liyo

Tinggalen isun ring kene
Peluken larene
Myakne isun hang nyawang
Masio eluh banyu moto mili getih

INTRO

Lalekno baen isun
Teko urip riko
Kerono riko wis
Ono pilihan liyo

Tinggalen isun ring kene
Peluken larene
Myakne isun hang nyawang
Masio eluh banyu moto mili getih