Lirik Lagu Kepingin Nyanding - Reny Farida

Duh ademe bengi iki Angin silir silir yo ngancani Apuwo riko yoro sing ono teko Keronto ronto ati mikirno riko... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kepingin Nyanding - Reny Farida


Judul Lagu : Kepingin Nyanding
Ciptaan : Hawadin
Penyanyi : Reny Farida
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Kepingin Nyanding


Duh ademe bengi iki
Angin silir silir yo ngancani
Apuwo riko yoro sing ono teko
Keronto ronto ati mikirno riko

Yo wis lawas seprono seprene
Wong bakalan mung aran bakalan
Isun sing ngerti paran mergane
Klendi karepe mandek noring dalan

INTRO

Kepingine isun nyanding riko
Ati seneng ngaton saben dino
Opo riko yo sing rumongso
Duwe janji sing arep ngeliyo

Yo wis lawas seprono seprene
Wong bakalan mung aran bakalan
Isun sing ngerti paran mergane
Klendi karepe mandek noring dalan

INTRO

Kepingine isun nyanding riko
Ati seneng ngaton saben dino
Opo riko yo sing rumongso
Duwe janji sing arep ngeliyo

Yo wis lawas seprono seprene
Wong bakalan mung aran bakalan
Isun sing ngerti paran mergane
Klendi karepe mandek noring dalan