Lirik Lagu Gerajakan Banyuwangi - Tasya

Gerajagan Banyuwangi Raino wengi sing tau sepi Lanang wadon kang nekani Ngilangake susah neng ati... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Gerajakan Banyuwangi
Ciptaan : A. Priyono
Penyanyi : Tasya
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Gerajakan Banyuwangi - Tasya


Gerajagan Banyuwangi
Raino wengi sing tau sepi
Lanang wadon kang nekani
Ngilangake susah neng ati

Lungguh ring pasir pasiran
Sembur semburan garedowan
Ambi mangan selodoran
Lanang wadon uber uberan

INTRO

Gandeng tangan ring pinggiran
Pinggir pesisir gerajagan
Bisik bisik semayanan
Matri janji urip bareng

Sir siran ambi gandangan
Gending asli Banyuwangian

Gerajagan Banyuwangi
Raino wengi sing tau sepi
Lanang wadon kang nekani
Ngilangake susah neng ati

INTRO

Gandeng tangan ring pinggiran
Pinggir pesisir gerajagan
Bisik bisik semayanan
Matri janji urip bareng

Sir siran ambi gandangan
Gending asli Banyuwangian

Gerajagan Banyuwangi
Raino wengi sing tau sepi
Lanang wadon kang nekani
Ngilangake susah neng ati

INTRO

Gandeng tangan ring pinggiran
Pinggir pesisir gerajagan
Bisik bisik semayanan
Matri janji urip bareng

Sir siran ambi gandangan
Gending asli Banyuwangian

Gerajagan Banyuwangi
Raino wengi sing tau sepi
Lanang wadon kang nekani
Ngilangake susah neng ati

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053