Lirik Lagu Alun Alun Ngawi Dadi Saksi - Kanthi


Judul Lagu : Alun Alun Ngawi Dadi Saksi
Ciptaan : Ragil SB
Penyanyi : Kanthi
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Alun Alun Ngawi Dadi Saksi


Aku ora bakal lali
Kenangan naliko neng kutho Ngawi
Neng alun alun ringin kembar iki
Janjine lungamu mung sewengi

Tanggal telu wulan pitu
Kelingan aku ngeterke lungamu
Mbrebes banyu moto netes neng pipimu
Abot rasane kowe ninggal aku

INTRO

Sedino rasane koyo setahun
Aku setyo ngenteni neng alun alun
Seminggu rasane koyo sewindu
Neng alun alun Ngawi kowe tak tunggu

Ndang balio ndang balio
Aku kangen opo kowe ora kroso
Ndang balio ndang balio
Neng ringin kembar kene aku ngenteni

INTRO

Tanggal telu wulan pitu
Kelingan aku ngeterke lungamu
Mbrebes banyu moto netes neng pipimu
Abot rasane kowe ninggal aku

INTRO

Sedino rasane koyo setahun
Aku setyo ngenteni neng alun alun
Seminggu rasane koyo sewindu
Neng alun alun Ngawi kowe tak tunggu

Ndang balio ndang balio
Aku kangen opo kowe ora kroso
Ndang balio ndang balio
Neng ringin kembar kene aku ngenteni
Neng ringin kembar kene aku ngenteni

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.