Lirik Lagu Parangtritis - Didi Kempot


Judul Lagu : Parangtritis
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Parangtritis - Didi Kempot


Rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis
Neng ati koyo di iris
Naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis
Ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis

Parangtritis neng kono wong manis
Yen eling kowe mreneo gelis
Parangtritis neng kono wong manis
Yen eling aku kepengin nangis

Ombak gedhe katon ngawe awe
Nelongso neng ati rasane
Ombak gedhe sing dadi seksine
Isih kelingan tekan seprene

INTRO

Rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis
Neng ati koyo di iris
Naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis
Ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis

Parangtritis neng kono wong manis
Yen eling kowe mreneo gelis
Parangtritis neng kono wong manis
Yen eling aku kepengin nangis

Ombak gedhe katon ngawe awe
Nelongso neng ati rasane
Ombak gedhe sing dadi seksine
Isih kelingan tekan seprene

Ombak gedhe katon ngawe awe
Nelongso neng ati rasane
Ombak gedhe sing dadi seksine
Isih kelingan tekan seprene

Rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis
Neng ati koyo di iris
Naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis
Ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053