Lirik Lagu Kembang Kocapan - Didi Kempot

Sepiro lawase urip kang nandang prihatin Rungkepi kegayuhaning ati Lelagu nisto ing saben dinane Meres kringet mekso rogo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kembang Kocapan - Didi Kempot

Judul Lagu : Kembang Kocapan
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Kembang Kocapan - Didi Kempot


Sepiro lawase urip kang nandang prihatin
Rungkepi kegayuhaning ati
Lelagu nisto ing saben dinane
Meres kringet mekso rogo

Mugo mugo Gusti kerso paring idi
Ilang panelongso tembe mburine
Urip tentrem ayem adoh ing panandang
Ibo bungahe ati iki

Yo wis ben saiki dadi kembang kocapan
Neng aku ora bakal loro ati
Yo wis ben saiki akeh konco podo ngino
Neng ati ora bakal nelongso

Arep kepiye maneh aku wong ora duwe
Rekoso mburi sak pantese
Neing aku percoyo ora bakal sak lawase
Rekoso kuwi ono watese

INTRO

Mugo mugo Gusti kerso paring idi
Ilang panelongso tembe mburine
Urip tentrem ayem adoh ing panandang
Ibo bungahe ati iki

Yo wis ben saiki dadi kembang kocapan
Neng aku ora bakal loro ati
Yo wis ben saiki akeh konco podo ngino
Neng ati ora bakal nelongso

Arep kepiye maneh aku wong ora duwe
Rekoso mburi sak pantese
Neng aku percoyo ora bakal sak lawase
Rekoso kuwi ono watese
Rekoso kuwi ono watese