Lirik Lagu Didi Kempot - Ninggal Tatu

Neng opo ra crito yen kowe wes ra tresno Neng kowe malah lungo ninggal tatu neng dodo Rasaning ati iki koyo keno mowo Bareng wes ngerti neng mburiku kowe ngeliyo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Ninggal Tatu - Didi Kempot


Title : Ninggal Tatu
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Kuncung Majasem
Genre : Dangdut Campursari
Album : The Best of Didi Kempot
Label : Teta Record

Lirik Lagu Ninggal Tatu


Neng opo ra crito yen kowe wes ra tresno
Neng kowe malah lungo ninggal tatu neng dodo
Rasaning ati iki koyo keno mowo
Bareng wes ngerti neng mburiku kowe ngeliyo

Janjine ngancani nganti tekane pati
Neng nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Next time !!!
Dipun lajengaken sanes wekdal !!!

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Mentolo

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053