Lirik Lagu Laut Tawang - Yoyok GBN



Judul lagu : Laut Tawang
Ciptaan : Yoyok GBN
Penyanyi : Yoyok GBN
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Laut Tawang - Yoyok GBN


Katon sumebyar ombak ing laut Tawang,
ora biso lali marang sliramu
Dek mbiyen eling janji prasetyamu,
laut Tawang biso dadi kenangan

Sumpah janjimu biyen tak ugemi,
ono vila kang wis dadi saksi
Marang sliramu wong ayu tak tresnani,
neng saiki sliramu wis pancen lali

Ora ono setahun suwene,
yen sliramu wis tego ninggalake

Rino wengi mung tansah tak roso,
katresnanku iki wis tanpo guno

Sumebyaring ombak laut ing Tawang,
ono vila sorotmu katon gawang gawang

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053