Lirik Lagu Konco Serawung Official - Kersane Gusti


Lirik Lagu Konco Serawung Official - Kersane Gusti

Lirik Lagu Kersane Gusti by Konco Serawung Official ciptaan dari Valentino Aji. Disini tidak tersedia chord dasar / kunci gitar lagu ini. Halaman ini hanya menyajikan syair / liriknya saja. Berikut di bawah ini lyrics selengkapnya. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Title : Kersane Gusti
Artist : Konco Serawung Official
Songwriter : Valentino Aji
Album : Single
Label : Elssy Trax
Category : Lagu Jawa Terbaru 2020

Kersane Gusti Lyrics

kowe tau ono ning atiku
susah seneng dirasakke bareng
mbiyen kowe sing tak impekke
dulu berharap kau cinta terakhir

mas aku nyuwun ngapuro
uwes ngeliyo ning mburimu
aku pengen bali koyo wingi
janji ora bakal tak baleni

wes raiso nimas
aku ra bakal neruske
wes cukup monggo ro de’e

jane kowe kuwi mung nyepelekke
kowe sing tak tresno
malah kowe balese pait

yowes ora popo uwis takdire
kowe karo de’e
wes cukup tak ikhlaske wae

---INTRO---

wes raiso nimas
aku ra bakal neruske
wes cukup monggo ro de’e

jane kowe kuwi mung nyepelekke
kowe sing tak tresno
malah kowe balese pait

yowes ora popo uwis takdire
kowe karo de’e
wes cukup tak ikhlaske wae

sepurane kangmas
wes tak loske kowe luweh
ora maksud dolanan atimu

gandengo de’e
pengenku mbaleni wingi
aku ra iso
aku yo nduwe ati

kulinakke wae mlaku dewe dewe
nderek kersane gusti
ajeng pripun manut mawon

aku karo kowe mugo bahagia
senajan wes ra sesandingan
kowe tetep ning ati
ra sesandingan
kowe tetep ning ati
ra sesandingan
kowe tetep ning ati

Baca Juga : Lirik Lagu Diloske Wae - Nella Kharisma