Lirik Lagu Silfi Kharisma - Kembang Tresno


Lirik Lagu Silfi Kharisma - Kembang Tresno

Lirik Kembang Tresno - Silfi Kharisma


Title : Kembang Tresno
Artist : Silfi Kharisma
Songwriter : Arya Satria
Label : Wahana Musik

Kembang Tresno Lyrics


kembang tresno sing dadi kenangan
dadi saksi naliko sliramu ngucapke tresno
nanging sakiki mung kari cerito
sliramu ninggal aku milih tresno liyo

muspro kabeh ilang muspro
kembang tresno mung kari cerito
muspro kabeh ilang muspro
tresnoku sak iki mung kari cerito

mbiyen kowe titip kembang tresno
supoyo tak simpen lan ugo tak jogo
janjimu iki tondo katresnanmu
ugo dadi saksi katresnanku

kembang tresno sing tak jogo
mung ngelengne naliko semono
ilang sak iki wis ilang muspro
sliramu wis urip karo wanito liyo

---INTRO---

mbiyen kowe titip kembang tresno
supoyo tak simpen lan ugo tak jogo
janjimu iki tondo katresnanmu
ugo dadi saksi katresnanku

kembang tresno sing tak jogo
mung ngelengne naliko semono
ilang sak iki wis ilang muspro
sliramu wis urip karo wanito liyo

Baca Juga : Lirik Lagu Nobo Sasamu Idol - Sewengi Iki Wae




-->