Lirik Lagu Sing Di Rindu Wis Due Bojo - Intan Cha Cha


Lirik Lagu Sing Di Rindu Wis Due Bojo - Intan Cha Cha

Lirik Intan Chacha - Sing Di Rindu Wis Due Bojo


Title : Sing Di Rindu Wis Due Bojo
Artist : Intan Chacha
Songwriter : Kenool
Label : SBR - PRO

Sing Di Rindu Wis Due Bojo Lyrics


iso ngendang ra iso nyuling
iso nyawang ra iso nyanding
nandur jambu tukule mlinjo
sing di rindu wes duwe bojo

nyangking ember ngiwo nengen
lungoh jejer ngo tombo kangen
tuku lombok kurang duwite
jarene simbok durung jodone

rasane loro ati nyawang kowe
wes rabi kadung tresno ora biso duweni
kowe tak sayang sayang aku ra keduman
nandur pari di pageri boto
kadung tak pacarai di rabi wong lio

loro atiku rasane loro
godong klopo godonge pari
nganti tuwo aku ra bakal lali
hanya dirimu yang ku sanyangi

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Chacha - Kasmaran