Lirik Lagu Kebal Kelaran - Happy Asmara


Lirik Lagu Kebal Kelaran - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Kebal Kelaran


Title : Kebal Kelaran
Artist : Happy Asmara
Songwriter : HappyRism X Desti Arindi
Album : Single

Kebal Kelaran Lyrics


tego kowe tego
ninggalne aku sing wis
mulai tresno

ra ono roso bersalah
kowe mbubrahi tatanan ati
kowe ninggalne aku

chatingan
yo wis sayang-sayangan
kowe wis janji
ra bakal ninggal aku

kowe mundur
aku ora popo
mergo ati iki
wis kebal mbok larani

masio loro batinku kesikso
aku lilo sayangku
mbok tinggalno

chatingmu nggowo roso
perlahan-lahan tresnomu
wis iso tak tompo

kediri ngawi sing dadi saksi
kowe mbubrahi tatanan ati
kowe ninggalne aku

chatingan
yo wis sayang sayangan
kowe wis janji
ra bakal ninggal aku

kowe mundur aku ora popo
mergo ati iki
wis kebal mbok larani

masio loro batinku kesikso
aku lilo sayangku
mbok tinggalno

kowe mundur aku ora popo
mergo ati iki
wis kebal mbok larani

masio loro batinku kesikso
aku lilo sayangku
mbok tinggalno

Baca Juga : Lirik Lagu Bohoso Moto - Happy Asmara