Lirik Lagu Kembang Welas - Maya Natasya

Lirik Lagu Kembang Welas - Maya Natasya

Lirik Maya Natasha - Kembang Welas


Title : Kembang Welas
Artist : Maya Natasha
Songwriter : Echo / Wawan Dapoer
Label : Dapoer Studio

Kembang Welas Lyrics


buru sun roso
kadung riko mung memelas
kok bisone gawe
isun kewirangan

salah paran isun
opo riko hang bimbang
mentolone ninggal
isun dewekan

sing nyongko isun
kadung gedigi nyatane
welas hang sun angen
kok gedigi dadine

weruho tah riko
isun hang nong kene
bingung nunggoni ati
hang bingung

dudu pungkasane
hang dadi tangise ati
dudu isun getun
nyonggo roso abot iki

tapi apuwo kembang welas
kok di sirami
dung isun hang metik
tatu lan lorone ati
lorone ati

INTRO

sing nyongko isun
kadung gedigi nyatane
welas hang sun angen
kok gedigi dadine

weruho tah riko
isun hang nong kene
bingung nunggoni ati
hang bingung

dudu pungkasane
hang dadi tangise ati
dudu isun getun
nyonggo roso abot iki

tapi apuwo kembang welas
kok di sirami
dung isun hang metik
tatu lan lorone ati

dudu pungkasane
hang dadi tangise ati
dudu isun getun
nyonggo roso abot iki

tapi apuwo kembang welas
kok di sirami
dung isun hang metik
tatu lan lorone ati
lorone ati

Baca Juga : Lirik Lagu Maya Natasha - Undangan Rabi