Lirik Lagu Sawangen Aku - Intan Chacha

Lirik Lagu Sawangen Aku - Intan Chacha

Lirik Intan Chacha - Sawangen Aku


Title : Sawangen Aku
Artist : Intan Chacha
Songwriter : Kenool
Label : SMM Production

Sawangen Aku Lyrics


tak simpen neng ati
sing tak tresnani siji kowe nganti saiki
gedene tresnoku ra ono liane
mung kanggo kowe selawase

tulung sawangen aku
aku sing sayang kowe
tulung sawangen aku
aku sing kangen kowe

aku percoyo karo kowe tulung jogonen tresnoku
ojo gampang ke gudo atimu
jogonen tresnomu kanggo aku jogonen atimu kanggo aku
gedene tresnoku kanggo kowe

tak ukir jero ati
tresnoku kanggo kowe cukup siji selawase
aku sing nandang rindu aku sing nandang tresno
tak jalok kowe ojo ngelio

Baca Juga : Lirik Lagu Intan Chacha - Konco Uripku