Lirik Lagu Sepine Wengi - Happy Asmara


Lirik Lagu Sepine Wengi - Happy Asmara

Lirik Happy Asmara - Sepine Wengi


Title : Sepine Wengi
Artist : Happy Asmara
Songwriter : Marsono (Boleng) / Bangkit
Label : Khatulistiwa Record

Sepine Wengi Lyrics


cobo sawangen langit wengi iki
kemerlip lintang nambahi kangene ati
opo ra kelingan naliko pacaran
kowe nate janji ra bakal mbok blenjani

nanging saiki kowe ono ngendi
tekomu tanpo semayan lungomu tanpo pamitan
neng kene aku ngenteni sliramu karo dedungo
mugo awakmu neng kono biso bahagio

aku ra bakal dolanan seng jenenge tresno iki
yen ujunge bakalan aku nandang loro ati

terjemahan :
coba lihatlah langit dimalam ini
gemerlap bintang menambah rindunya hati
apa kau lupa saat-saat kita bersama
kau pernah berjanji tak akan mengingkari

kenyataanya sekarang kamu dimana
hadirmu tiba-tiba pergimupun seketika
disini aku menunggu dirimu sambil berdoa
semoga kau disana hidup bahagia

aku tak akan memendam rasa cinta ini
kalau akhirnya akhirnya aku harus sakit hati

Baca Juga : Lirik Lagu Santuy - Happy Asmara