Lirik Lagu Getunku - Puri Ratna

Lirik Puri Ratna - Getunku


Title : Getunku
Artist : Puri Ratna
Songwriter : Ker Wargie / Nano N
Label : DF PRO

Getunku Lyrics


biyen aku nolak tresnamu
biyen ora nganggep rosomu
tapi saiki kowe mlayu
getun tibo ning mburiku

karep atiku mbaleni
tresno tulusmu sing wingi
ngalor ngidul tak goleki
nanging paranmu ning endi

getun atiku raiso ditambani
kenangan iki raiso dibaleni
atiku soyo loro
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti

esemmu nganti kegowo jroning ngimpi
yen eling tresnomu ning aku sing wingi
kabeh iki salahku
aku sadar gawe kowe loro ati

karep atiku mbaleni
tresno tulusmu sing wingi
ngalor ngidul tak goleki
nanging paranmu ning endi

getun atiku raiso ditambani
kenangan iki raiso dibaleni
atiku soyo loro
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti

esemmu nganti kegowo jroning ngimpi
yen eling tresnomu ning aku sing wingi
kabeh iki salahku
aku sadar gawe kowe loro ati

kabeh iki salahku
aku sadar gawe kowe loro ati

coming soon lyrics


Baca Juga : Lirik Lagu Puri Ratna - Pantai Gemah

Lorok™
Lorok™ Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.