Lirik Lagu Graji Angin - Meila Amelia

Lirik Lagu Graji Angin - Meila Amelia

Lirik Meila Amelia - Graji Angin


Title : Graji Angin
Artist : Meila Amelia
Songwriter : Irvan Malapa
Label : Rajawali Mitra Musik

Graji Angin Lyrics


sesandingan selawase
janji sing tau pok ucapne
ora bakal cidro nadyan
akeh panggudo sing ono

nanging saiki sing ono
sumpah janjimu suloyo
kowe cidro malah gandeng
karo wong lio

reff.
ibarat koyo wong graji angin
nresnani slirane sing raono wujute
bebasan wong nyidam kang lagi pingin
yen durung keturutan ora biso nglaleke karepe

koyo graji angin nresnani sliramu

Baca Juga : Lirik Lagu Yuni Puspita - Butuh Hiburan (BH)