Lirik Lagu Lali Tanggung Jawabe - Alvi Ananta

Lirik Lagu Lali Tanggung Jawabe - Alvi Ananta

Lirik Alvi Ananta - Lali Tanggung Jawabe


Title : Lali Tanggung Jawabe
Artist : Alvi Ananta
Songwriter : Bogang bmb
Label : DSA Record

Lali Tanggung Jawabe Lyrics


ono ngendi suoro gemricike
banyu setail nono abane
sepi nono kumandange
mung paras kuning dadi kancane

mulo sepi ati rasane
sakat riko sing ono ring kene
wes kadung sun serahno sekabehane
malah riko lali tanggung jawabe

koyo kembang hang ilang sarine
riko guang sing ono regane
koyo udud wes waleh nyedote
riko guang kari utise

koyo kembang hang ilang sarine
riko guang sing ono regane
koyo udud wes waleh nyedote
riko guang kari utise

mulo sepi ati rasane
sakat riko sing ono ring kene
wes kadung sun serahno sekabehane
malah riko lali tanggung jawabe

---INTRO---

koyo kembang hang ilang sarine
riko guang sing ono regane
koyo udud wes waleh nyedote
riko guang kari utise

koyo kembang hang ilang sarine
riko guang sing ono regane
koyo udud wes waleh nyedote
riko guang kari utise

Baca Juga : Lirik Lagu Jujur Masih Cinta - Alvi Ananta