Lirik Lagu Koco Bureng - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Koco Bureng - Syahiba Saufa

Lirik Syahiba Saufa - Koco Bureng


Title : Koco Bureng
Artist : Syahiba Saufa
Songwriter : Koming
Label : Samudra Record

Koco Bureng Lyrics


mulet miring selisih
welas iki mergo sing imbang
kudu riko jangkepi
myakne anteng ati sing goyang

isun koyo bubukan
tanpo gulo rasane pait temenan
podo sun tanpo riko
sing ono manis manise urip iki

koco bureng di nggo dandan
nono gambare
seneng sampek edan
nono jawabe nono balese

koco bureng dinggo dandan
nono gambare
seneng sampek edan
nono jawabe sing ono balese

koco bureng di nggo dandan
demen demen dewek

mulet miring selisih
welas iki mergo sing imbang
kudu riko jangkepi
myakne anteng ati sing goyang

isun koyo bubukan
tanpo gulo rasane pait temenan
podo sun tanpo riko
sing ono manis manise urip iki

---INTRO---

koco bureng di nggo dandan
nono gambare
seneng sampek edan
nono jawabe nono balese

koco bureng dinggo dandan
nono gambare
seneng sampek edan
nono jawabe sing ono balese

koco bureng di nggo dandan
nono gambare
seneng sampek edan
nono jawabe nono balese

koco bureng dinggo dandan
nono gambare
seneng sampek edan
nono jawabe sing ono balese

koco bureng di nggo dandan
demen demen dewek

Baca Juga : Lirik Lagu Syahiba Saufa feat. James AP - Cukup Koncoan