Lirik Lagu Ora Oleh Restu - AHS (Alvian Hendri Setiawan)

Lirik Lagu Ora Oleh Restu - AHS (Alvian Hendri Setiawan)

Lirik AHS - Ora Oleh Restu


Title : Ora Oleh Restu
Artist : AHS (Alvian Hendri Setiawan)
Songwriter : Jedith Dedy
Label : DanangDanzt Music Production

Ora Oleh Restu Lyrics


wong tuwo mu ora setuju
nduwe mantu koyo aku
yen wis ngene ora ono liyane
pancen kudu di ikhlasne

ngene akhire aku lan kowe
ora iso bareng selawase
bapak ibumu ora pareng restu
restu kanggo aku dadi mantu

opo mergo aku ora sugeh bondo
banjur wong tuwomu ora lilo
ojo dipeksake, ojo diteruske
mungkin aku kowe duk jodone

wes, wes yowes
wes dalanku
wes, wes yowes
wes nasibku

wong tuwo mu ora setuju
nduwe mantu koyo aku
yen wis ngene ora ono liyane
pancen kudu di ikhlasne

ngene akhire aku lan kowe
ora iso bareng selawase
bapak ibumu ora pareng restu
restu kanggo aku dadi mantu

wes, wes yowes
wes dalanku
wes, wes yowes
wes nasibku

wong tuwo mu ora setuju
nduwe mantu koyo aku
yen wis ngene ora ono liyane
pancen kudu di ikhlasne

wong tuwo mu ora setuju
nduwe mantu koyo aku
yen wis ngene ora ono liyane
pancen kudu di ikhlasne

Arti / Terjemahan lagu "Ora Oleh Restu" dalam bahasa Indonesia

orang tuamu tidak setuju
punya mantu seperti aku
jika sudah begini tidak ada lainnya
memang harus di ikhlaskan

begini akhirnya aku dan kamu
tidak bisa bareng selamanya
bapak dan ibumu tidak memberi restu
restu untuk aku jadi mantu

apa karena aku tidak punya harta
terus orang tuamu tidak rela
jangan dipaksakan, jangan diteruskan
mungkin aku kamu bukan jodohnya

sudah, sudah ya sudah
sudah jalanku
sudah, sudah ya sudah
sudah nasibku

Baca Juga : Lirik Lagu Dudohno Salahku - AHS