Lirik Lagu Godong Garing - Vita Alvia

Lirik Lagu Godong Garing - Vita Alvia

Lirik Vita Alvia - Godong Garing


Title : Godong Garing
Artist : Vita Alvia
Songwriter : R. Husin Albana
Label : Aneka Safari Records

Godong Garing Lyrics


kurang paran welas isun iki
paran baen wes isun lakoni
kabeh kanggo riko tulus sun turuti
pungkase ngeliyo ati

bengen weruh parandane riko
ngomong welas seru ambi isun
tapi saikine sun sing riko gape
riko luput ambi janjine

percumo baen isun tangisi
welas riko koyo godong garing
mabur kegowo angin

percumo baen sun eman eman
welas riko koyo godong garing
mabur ilang ilangan

bangur isun nggoleti welas liyan
hang biso tulus temenan

---INTRO---

kurang paran welas isun iki
paran baen wes isun lakoni
kabeh kanggo riko tulus sun turuti
pungkase ngeliyo ati

bengen weruh parandane riko
ngomong welas seru ambi isun
tapi saikine sun sing riko gape
riko luput ambi janjine

percumo baen isun tangisi
welas riko koyo godong garing
mabur kegowo angin

percumo baen sun eman eman
welas riko koyo godong garing
mabur ilang ilangan

bangur isun nggoleti welas liyan
hang biso tulus temenan

Baca Juga : Lirik Lagu Rabine Karo Kowe - Vita Alvia