Lirik Lagu Nella Kharisma - Mawar Biru

Lirik Lagu Nella Kharisma - Mawar Biru

Lirik Mawar Biru - Nella Kharisma


Title : Mawar Biru
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Margono
Label : Milady Record

Lyrics Mawar Biru


tumetesing waspaku
ora tego rasaning atiku
ninggalake sliramu priyo idamanku

tansah katon esemmu
ngawe ngawe rasaning atiku
ngelingake naliko bareng mlaku mlaku

ora nyono ora ngiro
yen ngene dadine
aku kudu melu nderekake romo lan ibuku
mulih neng ndesoku

wekasan mung welingku
aku titip kembang mawar biru
openono minongko tondo katresnanku

---INTRO---

tumetesing waspaku
ora tego rasaning atiku
ninggalake sliramu priyo idamanku

tansah katon esemmu
ngawe ngawe rasaning atiku
ngelingake naliko bareng mlaku mlaku

ora nyono ora ngiro
yen ngene dadine
aku kudu melu nderekake romo lan ibuku
mulih nang ndesoku

wekasan mung welingku
aku titip kembang mawar biru
openono minongko tondo katresnanku

Baca Juga : Lirik Lagu Pacarku Bukan Jodohku - Nella Kharisma