Lirik Lagu Mala Agatha - Sangu Ngimpi

Lirik Lagu Mala Agatha - Sangu Ngimpi

Lirik Sangu Ngimpi - Mala Agatha


Title : Sangu Ngimpi
Artist : Mala Agatha
Songwriter : R. Husin Albana
Label : Rajawali Mitra Musik

Lyrics Sangu Ngimpi


kerlip cahyane lintang
endah ning nduwur kayangan
kang dadi seksi
naliko nggandeng tanganmu
sirahku sumindeh ono bahumu

trenyuh roso atiku
naliko nyawang netramu.
gambarke tresno
yen aku dadi kembang
sliramu kang dadi kumbang sarine

reff
di sekseni lintang wengi
ucap janji teko ati
ojo nganti pupus
memanise tresno tansah kepatri

senadyane kebak cobo
tresno iki ojo sirno
ra kroso sansoyo wengi
tak aras pipimu tak nggo sangu ngimpi

Baca Juga : Lirik Lagu Haning - Mala Agatha