Lirik Lagu Cici Viana - Dudu Roso Welas

Lirik Lagu Cici Viana - Dudu Roso Welas

Lirik Lagu Dudu Roso Welas - Chy Chy Viana


Title : Dudu Roso Welas
Artist : Cici Viana
Songwriter : Jordan Bozze
Label : BW Record

Lyrics Dudu Roso Welas


apuwo riko kok uwes bedo
ambi janji bengene

riko ngomong welase wes ilang
opo mung gawe alesan

riko ngomong welase wes mati
opo mung gawe ngapusi

ngelarani ati hang tulus suci
tegone riko nong isun iki

reff:
dudu roso welas hang wes ilang
tapi kerono riko hang pingin buwang

dudu welas iki hang wes mati
isun seng percoyo riko

ninggalno welas iki

Baca Juga : Lirik Lagu Chy Chy Viana - Abot Mantan