Lirik D'Cah Bagoes - Wani Ngalah


Title : Wani Ngalah
Artist : D'Cah Bagoes
Songwriter : Rifa Aldinatha
Label : Sakuranada

Lirik Wani Ngalah


mbiyen rayumu lumpuhkan aku
mbiyen ngalemmu luluhkan aku
mbiyen di pelukmu nggawe roso iki ayem
wis tak serahno rogo lan ati iki kabeh

sayang ora seindah nyotone
katresnanmu mung lamis ning lambe
setelah ku ngerti sliramu ono sing nduwe
atiku cidro getun rasane

tresnomu ora jujur
nggawe loro ning dodo
jare welasmu hanya aku
nyatane wis nduwe bojo

tak mungkin ada aku
antara kau dan dia
sepurane
aku wani ngalah

sayang ora seindah nyatane
katresnanmu mung lamis ning lambe
setelah ku ngerti sliramu ono sing nduwe
atiku cidro getun rasane

tresnomu ora jujur
ngaawe loro ning dodo
jare welasmu hanya aku
nyatane wis nduwe bojo

tak mungkin ada aku
antara kau dan dia
sepurane
aku wani ngalah

===INTRO===

kan ku lupakan cerita tentangmu
bawalah semua rasa bersalahmu
ku ingin kau pergi dan jangan kembali
atiku nyesel kenal sliramu

tresnomu ora jujur
ngaawe loro ning dodo
jare welasmu hanya aku
nyatane wis nduwe bojo

tak mungkin ada aku
antara kau dan dia
sepurane
aku wani ngalah

tresnomu ora jujur
ngaawe loro ning dodo
jare welasmu hanya aku
nyatane wes nduwe bojo

tak mungkin ada aku
antara kau dan dia
sepurane
aku wani ngalah

sepurane
wani ngalah

Baca Juga : Lirik Lagu Jihan Audy - Sek Sayang