Lirik Dian Anic - Tanggul Kali Bangkir


Title : Tanggul Kali Bangkir
Artist : Dian Anic
Songwriter : Mamin Kedung
Genre : Dangdut Tarling

Lirik Tanggul Kali Bangkir


saksine wulan lan lintang
ning duwur tanggul dadi kenangan
manise madu madu cinta
netes teles nyiram ning raga kula

ning dina sabtu bengi minggu
kakang sms ngomong kangen pengen ketemu
ning duwur tanggul kali bangkir
kakang bisiki bari ngrangkul kula diambung

nafsune cinta kegawa perasaan
kula terlena ning sor wit alang alang

rasane melayang layang
kula di cumbu di rayu rayu

saksine wulan lan lintang
ning duwur tanggul dadi kenangan

manise madu madu cinta
netes teles nyiram ning raga kula

ning duwur tanggul kali bangkir
kakang bisiki bari ngrangkul kula diambung
nafsune cinta kegawa perasaan
kula terlena ning sor wit alang alang

===INTRO===

rasane melayang layang
kula di cumbu di rayu rayu

saksine wulan lan lintang
ning duwur tanggul dadi kenangan

manise madu madu cinta
netes teles nyiram ning raga kula

ning duwur tanggul kali bangkir
kakang bisiki bari ngrangkul kula diambung
nafsune cinta kegawa perasaan
kula terlena ning sor wit alang alang

===INTRO===

rasane melayang layang
kula di cumbu di rayu rayu

saksine wulan lan lintang
ning duwur tanggul dadi kenangan

manise madu madu cinta
netes teles nyiram ning raga kula

ning duwur tanggul kali bangkir
kakang bisiki bari ngrangkul kula diambung
nafsune cinta kegawa perasaan
kula terlena ning sor wit alang alang

Baca Juga : Lirik Lagu Dian Anic - Kartem (Karna Dia Temanku)